Exe Net Gaming
Мај 20, 2012, 10:32:04 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Otvorite svoj sajt brzo i jednostavno! Najjeftiniji HOSTING paketi i registracija domena. Posetite: http://www.exehosting.rs

Početna   Forum   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 60   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Vicevi  (Pročitano 52134 puta)
Societa Sportiva Lazio
EXE GodLike Member

Karma +50/-64
Van mreže Van mreže

na esidu sam gledao kermita i gonza..

mapuxyaha7@hotmail.com
Pogledaj profil E-mail
« poslato: Мај 25, 2007, 05:08:16 »

ajde malo razonode...?

Dolazi gubavac u restoran i naruchuje supu. Donosi mu konobar supu i  ispeglira mu se u supu. Gubavac kaze: `Gospodine, ako sam ja problem, izacicu.` Odgovara konobar: `Ne, niste  vi problem,  donecu vam josh jednu supu.`
Donosi konobar drugi put supu, i opet se ispeglira, ustaje gubavac opet i kaze: `Gospodine, ako sam ja problem, izacicu!!!`
Konobar se izvini, i donosi mu trci put supu, al ovaj put se ispeglira po gubavcu celom! Kaze gubavac: `Pa jebo te si lud ti, reci mi da izadjem, nemoj da me povracash idiote!!!` Kaze konobar: `Ma niste vi problem!` a Gubavac ce: `Pa ko je onda problem ako nisam ja?!?!?` a  konobar: `Ma niste vi, nego ovo dete shto vam umache hleb u kichmu!`

Nemojte me ban zbog ovog.  :ola:
Sačuvana

╔╗╔═╦═╦══╦═══╗
║║║║║║║╔╗║╔═╗║
║║║║║║║╚╝║║║║║
║╚╣║║║║╔╗║╚═╝║
╚═╩╩═╩╩╝╚╩═══╝
AKO MARNE ME KOMARAC TAJ CE MRTAV PASTI JER KRV MI PUNA OTROVA KO SVINJETINA MASTI
gape
EXE Hero Member

Karma +20/-8
Van mreže Van mreže

:)

tribijani@hotmail.com
Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Мај 25, 2007, 06:15:18 »

u nemackom logru,ide hitler i pita jednog decka koliko imas godina? decko kaze imam 13,sacu 14-tu,a hitler e neces
Sačuvana

TabOO*
EXE Hero Member

Karma +27/-150
Van mreže Van mreže

Can't run...can't hide...JUST DIE!

buta@hotmail.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #2 poslato: Мај 25, 2007, 06:18:53 »

Lazio al je ovo tema za pricanje viceva  ??? Ako jeste onda cu ja da ispricam neki , slushaj ovako :::  Idu Milojica i pop Radojica u lov.
Izleti zec; Milojica nanisani, promasi pa krene da psuje: Jebem ti pusku, jebem ti nisan, jebem ti boga... Ne huli, ne psuj boga, ima da te cuje Sveti Ilija! - opomenu ga pop Radojica.Lov se nastavlja...  Izleti Lisica; Milojica nanisani, promasi, pa krene isto: Jebem ti pušku, jebem ti nisan, jebem ti boga.. Ne huli, ne psuj boga, ima da te cuje Sveti Ilija! - opomenu ga pop Radojica.Lov se nastavlja...  Izleti Medved; Milojica nanisani, promasi, pa krene standardno. Jebem ti pusku, jebem ti nisan, jebem ti boga... Ne huli, ne psuj boga, ima da te cuje Sveti Ilija! - opomenu ga pop Radojica. Odozgo se zacu grmljavina, grom udari i... pravo u popa Radojicu.Odozgo se prolomi grub glas Svetog Ilije:Jebem ti pusku, jebem ti nisan, jebem ti boga... HAHAHA al vam se svidja  :clap2:
Sačuvana
Hools
EXE GodLike Member

Karma +80/-53
Van mreže Van mreže

Metal FTW !

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #3 poslato: Мај 25, 2007, 07:03:33 »

Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu.
• Ko si ti? - upita Mujo.
• Ja sam Sveti Petar!
• Jel' to znači da sam ja mrtav?
• Da!
• Ali, imam još toliko razloga za život, nisam se oprostio od porodice... Moraš me poslati nazad i to odmah.
• Možeš se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku.
• Onda bolje kao kokošku pošto znam da ima farma odmah blizu moje kuće.
Sv. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe petao do njega i pita Muju:
• Å ta, znači, ti si nova ovde, jel' uživaš prvi dan ovde?
• Da, super je, ali imam čudan osećaj iznutra - kao da ću eksplodirati.
• Ma nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom.
I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti... Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan i taman kad je hteo da snese i treće jaje oseti udarac u potiljak i čuje Fatu kako viče:
• Probudi se, pička ti materina pijana, sereš po krevetu :tease:
Sačuvana
Hools
EXE GodLike Member

Karma +80/-53
Van mreže Van mreže

Metal FTW !

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #4 poslato: Мај 25, 2007, 07:08:58 »

A evo i jos jednog za nase glupe pandure
U gluvo doba noći ulazi pandur u stanicu go k'o pištolj. Presretne ga komandir smene i pita šta je bilo, a on počne da priča:
• Bio sam na žurci. I tek u neko doba ustane jedna devojka i kaže "sad neka se sve ženske skinu". One se stvarno skinu. Onda ona kaže "Sad nek se muški skinu". Gledam ja, svi se skidaju, skinem se i ja. Ona opet kaže "Sad gasi svetlo". Neko ugasi svetlo. Najzad ona kaže "A sad, muški na posao!". I ja doš'o... :banana:
Sačuvana
experiment626
Gaming Admin
EXE Hero Member

Karma +39/-62
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #5 poslato: Мај 25, 2007, 07:50:26 »

Brate....
Dolazi Mujo mrtav pijan kuci i zatice Fatu u krevetu kako spava. Od silne buke koju je pravio ona se budi a mujo ce...
"Fato jel mogu na te' ? "
Fata sva srecna odgovori: "Moze Mujo!!! "
Mujo: "BUAH BUAH.... (Zvuk povracanja !! )

hehehe :frantic:
Sačuvana

Pa to ti kazem ....
dr.Nedeljkovic
Global Moderator
EXE GodLike Member

Karma +144/-229
Van mreže Van mreže

Zasto tuga, zasto bol kad postoji alkohol.

milandurlanac@yahoo.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #6 poslato: Мај 26, 2007, 12:52:54 »

Pazite ovaj:

Imali Mujo i Fata problema sa sexom i odu kod doktora da se posavetuju. Kaze doktor muji da mora da unese malo atmosveru: npr crveno priguseno svetlo, crvene zavese i ako moze nekog crnca da vam mase sa palmov list. I nista. Ode mujo i uradi kako mu doca reko. Dolazi Fata u vodi nju mujo u sobu i jebe muci se. Nista Fata ni da mrdne. Pogleda on onog crna pa ce kaze:
-Brate daj malo ja da masem a ti jebi.
Jebe crnac razvaljuje a Fata da pukne od zadovoljstva, a Mujo ce kaze:
-Vidis li kako se mase picka ti materina!!!
Sačuvana

...nisam madjionicar da sa tebe skinem sve, pa kad se obucesh da nestanem...
Societa Sportiva Lazio
EXE GodLike Member

Karma +50/-64
Van mreže Van mreže

mapuxyaha7@hotmail.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #7 poslato: Мај 26, 2007, 11:06:04 »

HAHAHAHAHAHAHA  :ola:
Sačuvana

╔╗╔═╦═╦══╦═══╗
║║║║║║║╔╗║╔═╗║
║║║║║║║╚╝║║║║║
║╚╣║║║║╔╗║╚═╝║
╚═╩╩═╩╩╝╚╩═══╝
AKO MARNE ME KOMARAC TAJ CE MRTAV PASTI JER KRV MI PUNA OTROVA KO SVINJETINA MASTI
TabOO*
EXE Hero Member

Karma +27/-150
Van mreže Van mreže

Can't run...can't hide...JUST DIE!

buta@hotmail.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #8 poslato: Мај 26, 2007, 12:17:16 »

Ovo je jedini vic koji znam za pondure a da ne ispadnu toliko glupi ! ! ! : Stoje na stanici pandur i dizelaš. tek će dizelaš panduru: Je l' znaš koja je razlika zmeđu tebe i ovog voza? Nemam pojma. - kaže pandur. Voz ima dva razreda, a ti ni toliko. Misli se pandur i kaže: Je li, a je l' znaš koja je razlika između tebe i ovog voza? Ne znam. - kaže dizelaš. Ovaj voz ide iz stanice a ti u stanicu.  :clap2:

Sačuvana
dr.Nedeljkovic
Global Moderator
EXE GodLike Member

Karma +144/-229
Van mreže Van mreže

Zasto tuga, zasto bol kad postoji alkohol.

milandurlanac@yahoo.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #9 poslato: Мај 26, 2007, 01:42:50 »

Dizelas a? A ne smes da kazes Durlanac? :D

Al dobar vic
Sačuvana

...nisam madjionicar da sa tebe skinem sve, pa kad se obucesh da nestanem...
Dr.Ogiran!
Gost
« Odgovor #10 poslato: Мај 26, 2007, 05:06:34 »

Shta treba uraditi gluvo-nemoj devojchici posle silovanja ?...

-Polomiti joj ruke da ne kaze mami  ^^
Sačuvana
gape
EXE Hero Member

Karma +20/-8
Van mreže Van mreže

tribijani@hotmail.com
Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Јун 03, 2007, 07:09:53 »

evo jedan vic sto mi je pricala profesorka istorije (eltoto ti ga znas) mislim vice je glup samo se ona nasmejala,a vic glasi :
idu 2 puza ulicom,i jedan upadne u sahtu,a drugi kaze ja sam oliver...... zenas e sita ismejala na tu glupost
Sačuvana

Societa Sportiva Lazio
EXE GodLike Member

Karma +50/-64
Van mreže Van mreže

mapuxyaha7@hotmail.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #12 poslato: Јун 03, 2007, 07:35:15 »

oliver ahahaha )))))) inache, ti glupi vicevi su toliko glupi da ne mozesh da se ne smejesh:)
Sačuvana

╔╗╔═╦═╦══╦═══╗
║║║║║║║╔╗║╔═╗║
║║║║║║║╚╝║║║║║
║╚╣║║║║╔╗║╚═╝║
╚═╩╩═╩╩╝╚╩═══╝
gape
EXE Hero Member

Karma +20/-8
Van mreže Van mreže

tribijani@hotmail.com
Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Јун 03, 2007, 07:40:24 »

pa jesu,ali moja profesorka se ismejala za celo odeljenje
Sačuvana

Dimitry
Gost
« Odgovor #14 poslato: Јун 03, 2007, 09:22:13 »

Lol, pa i jeste smesan.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 60   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!